Professioneel ceremoniemeester

Een weddingexpert voor één dag!

Vinden jullie het fijn om meer zelf te doen, maar willen jullie wel een professionele ceremoniemeester op de dag zelf? Ik leg jullie graag meer uit over de mogelijkheden. Wil je je zus, broer of vriend(in) net zo heerlijk van jullie bruiloft laten genieten als jullie zelf? Wat fijn dat er professionele ceremoniemeesters bestaan! Ik help jullie graag, want soms zijn jullie al een heel eind zelf op weg en kundig genoeg om een groot deel van het plannen van jullie bruiloft zelf te doen. Natuurlijk kan ik als weddingplanner jullie ook in het voortraject op adviesbasis (uurtarief) bijstaan en voorzien van advies waar jullie concreet mee aan de slag kunnen.

Werkwijze

Als professioneel ceremoniemeester gaan we ongeveer 6 – 8 weken voor de bruiloft alles doornemen en de punten op de i zetten. Daarnaast ga ik alle afspraken checken die jullie hebben gemaakt met de leveranciers. Daarna hebben we een voortgangsgesprek. Ook maak ik een gedetailleerd draaiboek voor jullie grote dag. Aan de hand hiervan nemen we de dag helemaal door van A tot Z in onze draaiboekbespreking. Op de dag van de bruiloft ben ik uiteraard aanwezig als ceremoniemeester om alles in goede banen te leiden.

Trouwen in Italie weddingplanner

Kosten

Ceremoniemeesterschap is mogelijk vanaf € 1399 incl. btw. (dit is exclusief reis- & parkeerkosten, styling en assistentie).

Mariëlle was overal en nergens. Ze heeft ons veel stress bespaard.

Natuurlijk is het best apart om op je trouwdag, op een vrij intiem en spannend moment, een onbekende erbij hebt die veel in je buurt is en vanalles wil weten. Misschien ook voor onze gasten bijzonder. Maar toch was het dat voor ons waard omdat Mariëlle, als professionele ceremoniemeester, ons (en onze vrienden) op de dag zelf veel stress bespaard heeft, en alles soepel verlopen is (en we ons niet schuldig hoefden te voelen omdat ze aan het werk was, want daar kwam ze voor!)

Let’s do this.

Together.