Masterclass Destination weddings


Bruiloft in het buitenland organiseren

In deze 4 uur durende masterclass neem ik je mee in de wereld van destination weddingplanning. Het is geweldig om een bruiloft in het buitenland te mogen organiseren, maar dit betekent ook dat er heel veel andere aandachtspunten zijn. Als je ambities hebt om bruiloften in het buitenland te gaan organiseren of je doet dit al, maar loopt tegen zaken, lees dan snel verder!

Wat ga je leren?

We gaan in een kleine groep van maximaal 3 weddingplanners (i.v.m. de huidige maatregelen rondom Covid-19) met elkaar aan de slag om een concreet plan als destination weddingplanner op te stellen, zodat je hier fijn mee aan de slag kunt. Ik vertel je mijn verhaal over werken in het buitenland en wat erbij komt kijken. Ik geef je tips & tricks om een netwerk op te bouwen. We gaan jouw ideeën bij je tarieven bespreken en een stukje marketing, want hoe ga je dit communiceren, zodat je ook gevonden word?

Juridisch advies

Daarnaast zal er online een juridisch expert van Jurato Juristen aanschuiven die je tips en advies meegeeft waar je aan moet denken en is er ruimte voor Q&A. Tussendoor genieten we van een kleine lunch, het brainstormen & netwerken met elkaar en is er alle ruimte voor Q&A met mij.

Praktisch

Datum & tijd: najaar 2021, 10.00 – 15.00 uur
Locatie: Barendrecht
Inclusief: kleine gezonde lunch, tussendoortjes, koffie/thee & lekkers
Investering: € 349 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: maximaal 3

Mariëlle is enthousiast, eerlijk en heeft veel kennis over het vak. Ze deelt dit graag en denkt ook passend mee met jouw persoonlijke verhaal en bedrijf. Ik heb een Masterclass bij haar gevolgd en voelde me gelijk welkom vanaf het moment dat ik aankwam. Mariëlle zorgt goed voor je (appelflappen!) en weet de tijd die je met haar hebt goed te benutten. Ik heb veel geleerd tijdens de Masterclass, zowel van meer globale adviezen en kennis als ook door dieper op mijn vragen en ontwikkelpunten in te gaan. Heel fijn, dankjewel!

Travelling is as food for your soul