Masterclass Niche vinden

Doen we niet allemaal hetzelfde?

Eigenlijk doen we als weddingplanner allemaal hetzelfde. Hoe kun jij je dan gaan onderscheiden van de massa? Wat wil je uitdragen? Welke klanten wil je aantrekken? Waar ben jij uniek in? Waarom zou die klant voor jou kiezen?

Waarom een niche?

Waarom zou je als weddingplanner een niche moeten hebben? Hoe breder inzetbaar hoe beter toch? Het antwoord is nee. Om te kunnen groeien in je business als weddingplanner, moet je voor klein kiezen. Dat betekent dus ook kiezen voor een klein aantal diensten voor een specifieke doelgroep. Dat maakt het voor jou doelgroep veel makkelijker en overzichtelijker kiezen en jij bent beter vindbaar! Een win-win situatie dus. Ik ga je helpen om jouw niche en jouw doelgroep te vinden. Hierbij nog eens 8 redenen waarom jij als weddingplanner een duidelijke niche moet hebben:

  • Je valt beter op
  • Je bent (online) makkelijker te vinden
  • Door te specificeren kweek je vertrouwen
  • Google, Instagram & Facebook helpen je met hun verdraaide algoritme
  • Jouw niche is jouw persoonlijke handtekening
  • Een niche geeft rust, maakt het helder, transparant en overzichtelijk.
  • Het maakt jouw herkenbaar
  • Je kunt je (online) marketing & communicatie duidelijk inzetten

Wat ga je leren?

We gaan in een kleine groep van maximaal 3 weddingplanners met elkaar aan de slag om van een ieder zijn/haar unieke niche te vinden. Ik vertel je hoe ik bij mijn niche ben gekomen en je advies, tips & tricks om je eigen niche te ontdekken. Een niche moet je ontwikkelen, dus je gaat ook concreet aan de slag met oefeningen en opdrachten. Tussendoor genieten we van een kleine lunch, het brainstormen & netwerken met elkaar en is er alle ruimte voor Q&A met mij.

Praktisch

Datum & tijd: najaar 2021, 10.00 – 14.00 uur
Locatie: Barendrecht
Inclusief: kleine gezonde lunch, tussendoortjes, koffie/thee & lekkers
Investering: € 299 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: maximaal 3

Only dead fish go with the flow