Masterclass Pitchen

Waarom pitchen als weddingplanner?

Pitchen is voor de meeste weddingplanners niet gemakkelijk. En effectief pitchen al helemaal niet. Heel vaak denk je pas achteraf dat je iets anders had willen vertellen of dat je het belangrijkste juist vergeten bent. Superjammer en niet nodig, want pitchen kun je leren. Het doel is dat jij in korte tijd jouw doel en kernboodschap hebt overgebracht en dat de ontvanger deze helder onthoudt. Of nog beter: het doorvertelt aan bijvoorbeeld een (ander) bruidspaar of leverancier. We nemen je pitch op én je hebt een optie om door een visagist hiervoor mooie opgemaakt te worden!

Wat gaan we doen?

Trouwen op Mallorca
  • We gaan bespreken hoe jouw branding eruit ziet
  • Je formuleert jouw Unique Selling Point
  • Je zet die om in een perfecte pitch
  • Je maakt er meteen een video-pitch van; dan heb je het engste vast gehad

Wat ga je leren?

Als weddingplanner ga ik jou leren om in 2 minuten zeer krachtig te vertellen wie jij precies bent, wat je doet, waar jij dat doet, waarom jij dat doet en tot slot hoe jij dat doet. Dat betekent dat je kort en heel bondig jezelf, je bedrijf of jouw dienst presenteert. Als jij dit kunt, maakt het je zekerder en standvastiger om jouw diensten te verkopen aan potentiële bruidsparen. Kortom, ik beloof je dat je naast het leren pitchen, óók nog een stuk steviger in je schoenen staat!

Extra (optioneel)

Als je wilt, word jij in je video – pitch make-up – proof gemaakt door een professionele visagist. Dit is een fijne optie voor als je meer wilt doen met de video, bijvoorbeeld deze gebruiken op je website of social media kanalen.

Praktisch

Datum: najaar 2021
Tijd: 10.00 – 14.00 uur
Locatie: Barendrecht
Inclusief: gezonde lunch, tussendoortjes, koffie/thee & lekkers
Investering: € 299 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur, excl. optie visagie)
Visagie: optioneel mogelijk voor € 35
Aantal deelnemers: maximaal 3

Dit vonden vorige deelnemers ervan!

Alleen maar lof!

Een hele fijne workshop op een prettige plek, sfeervol. De presentatie heeft me echt handvatten gegeven en weer een stap verder geholpen. De visagie en het filmpje maken waren een heel leuk extraatje, wat ik erg waardeerde. Ik vond het een inspirerende ochtend. Alleen maar lof! En ik vond een klein groepje fijn, zo was er veel persoonlijke aandacht. Daar hou ik van.

De persoonlijke uitwisseling heb ik als heel positief ervaren.

Het vooraf invullen van de vragenlijst geeft al houvast. De ontvangst was prettig en er was duidelijkheid in het Plan van Aanpak. Het zélf aan de slag gaan met ondersteuning van de trainer heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de flexibiliteit in omgaan met belemmeringen waar je tegenaan loopt en de directe feedback en vragen. De locatie alsmede de persoonlijke uitwisseling, omdat de groep klein was, heb ik als heel positief ervaren.