Masterclass Weddingplannen


Kennismaking voor startende weddingplanners

Heb jij al ja gezegd? In deze training maak je kennis met weddingplannen en voor een deel met de praktische kant van het organiseren van een bruiloft. Hoe pak je dit aan? Waar let je allemaal op? Wat doe je juist niet en juist wél?

Voor wie?

Als je met het idee speelt om weddingplanner te worden, is deze training voor jou. Misschien heb je een bruiloft georganiseerd, maar vind je dat je er nog te weinig vanaf weet? Ook al sta je aan het begin van je weddingplannerscarrière, dan is deze training zeker ook geschikt voor jou! We pakken namelijk ook voor een deel de praktische kant van het weddingplannen aan.

Wat leer je?

Je leert stap voor stap de basis van een bruiloft en wat er allemaal bij komt kijken. Het plannen van een bruiloft verloopt in verschillende fases. Om je een idee te geven, lopen we deze fases door en vertel ik je wat je moet weten. Dit geeft je een concreet beeld en info van hoe je dit aan kunt gaan pakken.
Aan het einde van de dag ga je naar huis met een plan van aanpak als startende weddingplanner. Uiteraard is er ook ruimte voor al je vragen. Mocht je al in de organisatie van een bruiloft zitten en je loopt vast, dan is deze training ook erg handig voor je.

Wat beloof ik je?

Dat je een dag vol inspiratie meekrijgt met enthousiasme, omdat ik nou eenmaal heel graag alles vertel over weddingplannen en hoe prachtig het wel niet is! Natuurlijk vertel ik je meerdere kanten, waarom ik dit ben gaan doen en waarom alles met trouwen nog steeds mijn passie is. Ik deel zoveel mogelijk kennis met je, zodat je een goede keuze kunt maken of weddingplanner worden ook echt iets voor jou is.

Praktisch

Datum: mei 2021
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Barendrecht
Inclusief: gezonde lunch, tussendoortjes, koffie/thee & lekkers
Investering: € 495 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: maximaal 4